Al continuar navegant i utilitzant aquest lloc web, es consideren acceptades les següents Condicions d'Ús que, juntament amb la Política de Privacitat, defineixen la relació entre Retirs de Pilates i l'usuari en relació amb aquest lloc web. Si no està d'acord amb alguna part d'aquestes Condicions d'Ús o Política de Privacitat, no utilitzeu el nostre lloc web.

Els termes "Retirs de Pilates" i "nosaltres" es refereixen a les propietàries de la pàgina web.

D'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals (LO 15/1999 de 13 de desembre) "dades personals" significa qualsevol informació relacionada amb persones identificades o identificables.

Condicions d'Ús

El contingut de les pàgines d'aquest lloc web té la intenció d'informar sobre les activitats desenvolupades per Retirs de Pilates, i està subjecte a canvis sense previ avís.

Aquest lloc web utilitza Google Analytics per monitoritzar les preferències de navegació.

Utilitzem cookies per recollir estadístiques de visitants anònims a través de Google Analytics, guardar la configuració del seu editor i detectar si és la primera vegada que visita el lloc.

Aquest lloc conté material que ens pertany o té llicència. La reproducció està prohibida, excepte d'acord amb l'avís de copyright.

Política de privacitat

Utilitzem eines de tercers que poden recopilar dades personals. Per a més informació, consulteu les seves polítiques de privacitat: Google Analytics, Google Mail, Facebook, Instagram, cPanel hosting.

Retirs de Pilates tindrà accés a les dades personals que l'usuari proporciona voluntàriament a través dels formularis en el lloc web. En aquest sentit, cal que l'usuari sàpiga que per contactar amb Retirs de Pilates i per apuntar-se a les activitats organitzades per Retirs de Pilates es sol·licitaran dades personals.

En compliment de la normativa vigent, Retirs de Pilates ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit en relació amb les dades personals processats. També està equipat amb els mecanismes necessaris a la seva disposició per evitar, en la mesura del possible, l'accés no autoritzat.

En el cas d'una persona física, les dades personals proporcionades voluntàriament per l'usuari formaran part d'un fitxer gestionat per Retirs de Pilates, que s'utilitzarà per comunicar actualitzacions sobre les activitats organitzades per Retirs de Pilates, amb la possibilitat d'enviar informació al seu adreça de correu electrònic.