Pilates, Meditació Mindfulness, Natura, Passejades, Riu, Piscina, Menjar Sà i (Re)connexió interior a Sant Salvador de Guardiolala

Vine amb nosaltres a descansar i reconnectar al cor de la vall de Montserrat. En allotjarem en una masia on les boniques vistes i la neteja acústica i visual del lloc creen l'entorn ideal per a uns dies de recàrrega personal; recolzats per les sessions diàries de Pilates, meditació i pràctiques de mindfulness, massatges, relaxació, passejades per la natura, banys a la piscina, menjar sa i natural i moooooolt de temps lliure per a gaudir.

Volem apropar-te els beneficis del mètode Pilates i de la Meditació Mindfulness en un indret privilegiat, lluny de l'enrenou del dia a dia, tot creant un espai que ens convidi a (re)connectar amb el nostre cos sense presses, amb les nostres sensacions i emocions i amb la natura.

Tornem a recuperar la curiositat pel moviment, per les converses pausades i pels passejos lents a la vora del riu.

On serà?

Hem trobat un lloc ideal i molt especial on fer realitat aquest retir de Pilates i Meditació Mindfulness. L'Hort de la Riera és una bonica masia entre ametllers, alzines, i les fragàncies de plantes aromàtiques que disposa d'espais exteriors amplis i recollits en simbiosi amb els camps i boscos del seu entorn.

La casa té un bonic jardí per a prendre el sol, amb piscina a l’aire lliure, on podem disfrutar del silenci, d’un bon llibre, de la companyia dels amics i de l’ombra dels arbres.

Durant el retir podràs fruir lliurement de totes les instal·lacions de la casa: la piscina, la sala d'estar, la zona d'esports i d'oci...

L'antic graner de la masia s'ha convertit en la Sala Ambar, un magnífic estudi equipat per a les activitats de moviment. És un espai diàfan i acollidor, amb finestrals de vistes verdes i frondoses. Aquí tindrà lloc la nostra pràctica de Pilates cada matí i cada tarda.

L’Hort de la riera té una varietat d’habitacions d’allò més acollidores, totes elles amb bany propi i vistes exteriors a la muntanya. Totalment equipades amb roba de llit, mantes, tovalloles i sistema de ventilació a l’estiu.

El preu del retir dependrà del tipus d’habitació escollit: Habitació individual, habitació doble o bé dormitori compartit (4 persones). D’aquesta manera segur que hi ha una opció per a tots i totes.

Tipus i nivell de les classes

Les sessións són aptes per a tots els nivells

Ens encanten els grups mixtos on poder donar opcions a cada persona segons les seves capacitats i necessitats. Tinguis molta, poca o cap experiència en Pilates, el nostre objectiu és trobar una manera eficient, engrescadora i gratificant de moure'ns per a totes i cadascuna de les habilitats.

Les classes són de Pilates Mat i de vegades farem servir alguns implements (bandes elàstiques, pilotes, etc.). Practiquem i ensenyem una modalitat del Pilates que es qualifica com a contemporània, que es basa en el treball del Joseph H. Pilates, però modernitzant i adaptant els exercicis perquè s'ajustin a la investigació moderna i amb una gran influència de la fisioteràpia i la biomecànica.

Les Profesores

Som la Inês i la Gladys, profesores de Polestar Pilates i portem anys practicant i ensenyant a Barcelona i rodalies. Totes dues coincidim amb la idea de que el millor Pilates es practica a la natura, i per això valorem i gaudim tant els retirs, ja que és una manera fantàstica de trencar la rutina i els hàbits i connectar amb una mateixa en llocs preciosos de la natura.

Per a més informació sobre nosaltres clica aquí

Altres activitats durant el retir

Meditació i Pràctiques de Mindfulness per a la vida diaria

Practicarem meditacions guiades d'Atenció Plena i també realitzarem pràctiques i exercicis de Mindfulness per a la vida quotidiana. Això complementarà i millorarà la nostra vivència del Pilates i el nostre benestar general. No cal tenir experiència prèvia en meditació, perquè tots som éssers conscients, i la capacitat d'estar plenament presents és una habilitat humana bàsica. Només ens cal conrear-la i dins l’entorn del retir tindrem l'oportunitat per fer-ho.

Mindfulness o Atenció Plena és la capacitat humana d'estar plenament present, ser conscients d'on som i del que estem fent, i de no deixar-nos portar aclaparadorament pel que passa al nostre voltant o reaccionar de manera molt implusiva. Vist així, el Mindfulness és una qualitat natural que tots i totes posseïm. Està disponible per a tots nosaltres en cada moment si ens prenem el temps per apreciar-lo. Quan practiquem l'atenció plena, estem practicant l'art de crear espai per a nosaltres mateixos, espai per respirar, espai entre nosaltres i les nostres reaccions.

Taller de Massatge Shiatsu

En Yordi Condal facilitarà una sessió grupal on desenvolupem el contacte amb la consciència corporal mitjançant pràctiques basades en el massatge japonès "shiatsu". Treballarem a través de el cos amb mobilitzacions, estiraments, pressions amb polzes i palmells sobre les línies energètiques que el recorren.

Per al taller serà necessari portar roba còmoda i treballarem a terra amb un futon.

Bany de so

Una de les nostres nits tindrà lloc una activitat molt especial que no deixarà a ningú indiferent. Una meditació guiada seguida d'un bany sonor amb bols de quars i d’altres instruments de la mà de’en Yordi Condal. Serà un bany de presència en una pràctica conscient en l'aquí i l'ara. La sessió consisteix en una breu introducció per iniciar una dansa d'activació lliure d'uns 10 minuts que enllaça amb el bany de so d'uns 45 minuts, i finalitza en un ampli silenci que obre de nou una dansa suau i nutritiva de cor.

El so, estat de creació de la matèria i l'espai. Som so, som un tot de freqüències en una melodia única i irrepetible de musicalitat. Cada ésser en cada instant està vibrant, ressonant amb tota l'existència. Afinar el teu so, afinar la teva ànima, és sincronitzar la teva freqüència en un lliure albir d'Existència, Consciència i Sort.

Terapia Corporal de Shiatsu en Moviment

En Yordi Condal ofereix sessions individuals de consciència corporal amb el Shiatsu en moviment. Aquesta és una teràpia holística d'origen japonès que es basa en l'equilibri energètic de cos i ment. Es treballa a través del cos amb mobilitzacions, estiraments, pressions amb polzes i palmells sobre les línies energètiques que el recorren. La seva finalitat és corregir els desequilibris, mantenir i promoure la salut tot potenciant la capacitat d'auto curació que tots posseïm.

Yordi Condal es forma durant 3 anys a l'escola de Shiatsu en Moviment de Barcelona i en diversos seminaris amb Ideo Asai en Shiatsu Zen de Massunaga.

Les sesions de terapia amb en Yordi tenen un cost extra i és aconsellable reservar amb antelació (30€ - 50 minuts, 20€ - 30 minuts)

Dia d’exemple

Els horaris s'ajustaran lleugerament d'un dia per l'altre tot depenent de les activitats programades. No obstant això, tenim la intenció de mantenir un itinerari general. Un dia típic durant el Retir serà així:

• Esmorzar energètic

• Pràctica de Pilates i Meditació guiada

• Temps lliure, caminades per la natura, banys a la piscina o tallers en grup

• Dinar de temporada nutritiu

• Temps per relaxar-se, gaudir de la casa, les seves instal·lacions i el seu entorn natural

• Pràctica de Mindfulness

• Pràctica de Pilates del Vespre

• Sopar vegetarià i saludable

• Descans nocturn reparador

Totes les activitats són voluntàries,
tu decideixes la intensitat i profunditat del teu retir

Informació General

Idioma

Parlem català, castellà, anglès i portuguès. Durant el retir les classes i activitats s’impartiran en l’idioma que la majoria dels participants entengui, amb les traduccions necessàries.

Alimentació

Els àpats seràn vegetarians inspirants en la dieta mediterrània, cuinats amb ingredients naturals i ecològics. Gaudirem d’uns àpats frescos i de temporada que t'ajudaràn a desintoxicar el cos, les cèl·lules i la ment.

Podem adaptar-nos a les teves necessitats dietètiques (al·lèrgies, intoleràncies, etc.), només et demanem que ens ho notifiquis amb antelació.

Durant l’estada i sempre que vulguis tindràs disponilbles tès, infusions, sucs i altres begudes i snacks al llarg del dia.

Què inclou el preu?

2 classes de pilates al dia (de 90 minuts)
Mats i tot l’equipament i accessoris necessàris per a les classes
Meditacions guiades cada dia
Pràctiques de Mindfulness
Sessió de Bany Sonor
Taller de Massatge Shiatsu
Caminades i excursions guiades per la zona
L’allotjament a l'Hort de la Riera
Ús de totes les instal·lacions de la casa: piscina, sala d'estar, zona d'oci i esports…
Tots els esmorzars, dinars i sopars vegetarians
Aigua fresca, cafès, tès, infusions, snaks i fruita de temporada entre hores
Internet (la casa disposa de WiFi, pero us convidem a desconnectar encara més i portar-vos un bon llibre per a gaudir-ne durant les estones liures)
Una experiència inoblidable

Què no inclou?

Transport fins a la casa
Assegurança de viatge
Terapia de Shiatsu en Moviment amb en Yordi Condal

Què cal portar?

Roba còmoda per a les classes de Pilates
Sabates per a caminar per la muntanya, xancletes, tovallola per a la piscina i banyador!
Crema de protecció solar i un barret o gorra

Com arribar-hi?

L’Hort de de la Riera està situat a 4 km de manresa.

En ctoxe: Consulta el mapa per a calcular el millor trajecte

En tren i/o bus: cal arribar fins a Manresa.
Podem organitzar un servei de recollida des de Manresa fins a la casa tot pactant les hores d’arribada. També es pot agafar un taxi des de l’estació de tren.

Condicions de Reserva i Cancel·lació

Reserva
Es requereix el dipòsit de l’import total del retir per tal de reservar plaça. La reserva pot fer-se via transferència bancària o PayPal.

Transferència: ES49 1465 0120 3317 3726 7207
Paypal: Retiros de Pilates | info@retirosdepilates.com

Cancel·lacions
Si cancel·les fins a 60 dies abans del començament del retir se’t retornarà l’import total.
En el cas de que cancel·lis entre 60 i 45 dies abans et reemborsarem el 50% del total.
Amb menys de 45 dies d’antelació les cancel·lacions no es reemborsaràn.

Preu

Setmana Santa 2021 - del 2 al 5 d'Abril

Descompte Early Bird fins el 31 de Gener

Dormitori
(4 persones)

4 dies, 3 nits
 

370€

Descompte Early Bird

fins el 31 Gener
 

Preu normal: 470€
Preu per persona

Habitació
doble

4 dies, 3 nits
 

420€

Descompte Early Bird

fins el 31 Gener
 

Preu normal: 520€
Preu per persona

Habitació
individual

4 dies, 3 nits
 

490€

Descompte Early Bird

fins el 31 Gener
 

Preu normal: 590€
Preu per persona

Ja se sap! Tots els llocs web tenen galetes. El nostre també...

* (Si les féssim nosaltres, serien galetes sense gluten, sense lactosa, fetes amb ingredients d'agricultura orgànica i de proximitat, i amb molt d'afecte!) *
 


Ingredients i Recepta
(Condicions d'Ús i Política de Privacitat)